ILS Debrecen Nyelviskola Kft.

- 4029 Debrecen, Késmárk utca 5 - Tel.: (52) 788-644 - Email:
ils (KUKAC) ilsdebrecen.hu

Az ILS Debrecen Nyelviskola

Kérdésed van?

Küldd el nekünk kérdésedet, vagy írj üzenetet. 24 órán belül válaszolunk.

Ha e-mailben szeretnél választ kapni

Ha azt szeretnéd, hogy visszahívjunk

Az iskola bemutatása

Szeretettel üdvözlünk minden kedves érdeklődőt honlapunkon. Az International Language Scool, azaz az ILS Nyelviskola 1992 óta működik Debrecen belvárosában - 1997-től 2 helyszínen - egy országos hálózat tagjaként.

Az eltelt évek alatt a következetes és céltudatos minőségi szolgáltatást tűztünk a zászlónkra, amely immáron filozófiává érett és a TÖKÉLETES MINŐSÉGRE (TOTAL QUALITY, TQ) való törekvésben fogalmazódik meg.

Tevékenységünk minden szeletét áthatja az a filozófiánkból következő hitvallás, melynek értelmében semmi olyat nem nyújtunk a diákjainknak - vizsgázóinknak - amit magunk nem szeretnénk megtapasztalni. Tanításunk a legváltozatosabb életkorú és foglalkozású diákokat érinti kezdve az óvodásoktól az iskoláskorúakon keresztül a felnőttekkel bezárólag ill. munkanélküliektől kezdve a céges tanfolyamokon keresztül a tanárképzésig. Diákjaink igényeinek minél szélesebb körű kielégítése érdekében a tanítással párhuzamosan az ILS NYELVVIZSGÁKAT is szervez, melyek a 2001. évtől kezdődően nemcsak nemzetközi bizonyítványt, hanem ÁLLAMI ELISMERÉST is jelentenek.

Angol és német nyelvből az ECL nyelvvizsgát, tudjuk jó szívvel ajánlani a jövendőbeli vizsgázóink számára.

Számos egyéb olyan szolgáltatással állunk diákjaink rendelkezésére, amelyek mind a hatékonyabb tanulást segítik elő pl. KÖNYV és KAZETTAKÖLCSÖNZÉS, FÉNYMÁSOLÁS, SZÁMÍTÓGÉPES SEGÉDANYAGOK biztosítása.

A 2000. évtől kezdődően az ILS a szakmában először forradalmi újításra szánta el magát és GARANCIÁT vállal a nyelvoktatására.

Alapelveink

A tökéletes minőség (Total Quality) elve

Mely vezérelvként meghatározza az ILS Nyelviskola egész tevékenységét a tanítástól kezdve az adminisztráción át a vizsgák megszervezéséig, lebonyolításáig.

Lényege, hogy a Nyelviskolán belül modellezhető munkafolyamatokat és kommunikációs viszonyokat figyelembe véve az iskola tevékenysége folyamatos fejlődést mutasson a tanárok belső igényéből és a társadalom elvárásaiból kialakított, a közösség és a vezetőség által egy demokratikus folyamat részeként elfogadott értékrend felé.

Az egynyelvűség elve

Az órák kizárólag az adott idegen nyelven folynak. Meggyőződésünk és tapasztalatunk szerint ugyanis a csakis az adott nyelven való gondolkodás képességének fejlesztése hozhatja meg az óhajtott nyelvtudást.

A kommunikációközpontúság elve

Az ILS-en belüli tanítás a négy alapkészség - beszédértés, beszéd, olvasás, írás - elsajátítására koncentrál, hiszen csupán ezen kommunikációs készségek - és nem a fordítás, mint ahogy az tévesen bekerült a köztudatba - képezhetik az igazi alapot a nyelv minél magasabb szinten történő elsajátításához.

A tévedéshez való jog és az életszerűség elve

Elfogadjuk azt az alapigazságot miszerint tévedni emberi dolog. Számunkra ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy  diákjainkat bíztatjuk és ösztönözzük arra, hogy ne féljenek attól, hogy hibásan nyilvánulnak meg az adott idegennyelven. A hibákat kijavítva egy olyan szintet célozunk meg, amely megfelel a mindennapok elvárásainak, és amely sok esetben a hétköznapi német, angol anyanyelvű nyelvi szintje fölé esik.

A tananyag szintekre tagolásának elve

Az ILS rendszeren belül a tananyag kezdőtől felsőfokú szintig angol nyelv esetén 15x60 órás, német nyelv esetén 13x60 órás egységekre van bontva, mely nagyfokú kompatibilitást jelent az egyes csoportok között iskolán belül.

A diákközpontúság elve

Ami a gyakorlatban jelenti egyrészt a diákok minél teljesebb körű kiszolgálását, másrészt pedig a diákok igényeinek a lehetőségekhez mérten - értsd a fenti 5 alapelvet nem sértő - kielégítését.

A diákok igényeinek maradéktalan kielégítésére csak egy csúcsszinten képzett tanár képes. Többek között ezen felismerés birtokában hozta létre az ILS Budapest az International Teacher Training College - ot, amely egy Nemzetközi Tanárképző Főiskola és amelynek 3 éves programját a Londoni Egyetem 1996-ban akkreditálta. Az ILS hálózaton belül tanáraink 90%-a vesz részt a Tanárképző Programban és szerez naprakész ismereteket a tanításmódszertan terén.

A személyreszabottság elve


A kurzusokat kis létszámmal, akár egy főtől is elindítjuk! A kurzus folyamán figyelünk arra, hogy diákjaink nem egyforma képességekkel rendelkeznek, ezért személyreszabottan is foglalkozunk a hallás utáni, a szövegértés, illetve a beszéd-és íráskészség feljesztésével.

 

Mi szól mellettünk?

 
- 20 év tapasztalat
- Több mint tízezer elégedett diák
- Kedvező árak
- Kis létszámú csoportok
- Szakképzett tanárok, akiknek nagy része ÖSD/ECL nyelvvizsgáztató is, így hatékonyabban tud segíteni a felkészülésben, típushibák kiszűrűsűben

 

Tekintse meg nyelviskolánkat képgalériánkon keresztül!