ILS Debrecen Nyelviskola Kft.

- 4029 Debrecen, Késmárk utca 5 - Tel.: (52) 788-644 - Email:
ils (KUKAC) ilsdebrecen.hu

Jogi közlemény

Kérdésed van?

Küldd el nekünk kérdésedet, vagy írj üzenetet. 24 órán belül válaszolunk.

Ha e-mailben szeretnél választ kapni

Ha azt szeretnéd, hogy visszahívjunk

Felhasználási feltételek

Az ilsdebrecen.hu weboldalak - a továbbiakban: weboldalak - a szerzői jog védelme alatt állnak, az azzal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására az ILS Debrecen Nyelviskola Kft. - a továbbiakban: ILS Nyelviskola - kizárólagosan jogosult.

A ILS Nyelviskola előzetes - azonban se nem kizárólagos, se nem átruházható - írásbeli felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a weboldalakat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára a weboldal látogatója számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de nem arra, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye.

Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

Változtatás joga

A weboldalakon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát a ILS Nyelviskola fenntartja.

A ILS Nyelviskola nem garantálja azt, illetve nem nyújt biztosítékot arra, bár törekszik rá, hogy a weboldalakon elérhető információ napra kész legyen, továbbá azt, hogy itt nyújtott információk és adatok határozott és teljes leírását képezik a ILS Nyelviskola akár teljes, akár részbeni tevékenységének.

Az itt található adatok és információ nem minősíthető úgy, mint az ILS Nyelviskola tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, a nyelvtanulóknak minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

A ILS Nyelviskola szintén fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, vagy megszüntetésére, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, az ILS Nyelviskola -n kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

Felelősség korlátozása

Az ilsdebrecen.hu látogatói a weboldalakat kizárólag saját felelősségükre használhatják. Figyelemmel a weboldal szolgáltatás ingyenes, tájékozódást könnyítő voltára, az ILS Nyelviskola kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat.

Jogviták

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, a Debreceni Városi Bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.