ILS Debrecen Nyelviskola Kft.

- 4029 Debrecen, Késmárk utca 5 - Tel.: (52) 788-644 - Email:
ils (KUKAC) ilsdebrecen.hu

Nyelvtanfolyamok

Nyelvtanfolyamainkat az ILS Nyelviskola képzési programjai alapján szervezzük. Ez a gyakorlatban angolból 15, németből 13 szintet jelent a tananyagrendszerben, a teljesen kezdőtől a felsőfokig. Minden szint 60 órás.

A bemeneti tudásszint megállapítása egy szintfelmérővel történik. A kimenet eldöntése tanulóink kompetenciája. Tanulmányaikat befejezhetik nyelvvizsgával, de akár vizsga nélkül is.

Az egyes szintek között szintzáró segíti mind tanulóink, mind tanáraink tájékozódását az előremenetelt illetően.

Tanfolyami díjaink »

Kérdésed van?

Küldd el nekünk kérdésedet, vagy írj üzenetet. 24 órán belül válaszolunk.

Ha e-mailben szeretnél választ kapni

Ha azt szeretnéd, hogy visszahívjunk

Angol, német és egyéb nyelvtanfolyamok

Iskolánkban elsősorban angol és német nyelvet oktatunk, de kellő számú jelentkező esetén egyéb ( orosz, francia, spanyol, szerb, horvát és perzsa) nyelvtanfolyamokat is tudunk indítani.

A tanfolyamok havi díjfizetésűek, szabadon lehet a megfelelő bemeneti tudásszint elérésével a csoportokba csatlakozni, ill. onnan kiszállni.

Angol nyelvtanfolyamok Német nyelvtanfolyamok Egyéb nyelvtanfolyamok
Angol Német Egyéb

Tanfolyamaink szervezésekor a 6 alapelv érvényesítésén kívül arra törekedtünk, hogy a felmerülő jelentkezői igényeket is beépítsük az éves terveinkbe.
Akkreditált angol és német nyelvi programmal rendelkezünk.

Magyar nyelvtanfolyam külföldieknek

A Magyarországon élő vagy huzamosabb ideig tartózkodó egyéb anyanyelvűek (pl. menekültek) részére  több éve oktatunk magyart mint idegen nyelvet. Bővebben »

Nyelvtanfolyamok vállalati ügyfeleinknek

Az ILS Nyelviskola a megrendelő kérésére, külön igényfelmérés szerint tanfolyamokat szervez, melyeknek jellemző paraméterei felől az iskola személyes, e-mailben vagy telefonon történt megkeresés után információt nyújt.

Vállalati tanfolyamok